Martin Højriis Kristensens hjemmeside

Om min hjemmeside

Offentliggjort 09/02-08 af makr (version: 1.15) i Om siden
Denne side bruger jeg til at formidle information som jeg selv synes er interessant, og som jeg tror andre kan få glæde af. Samtidig bruger jeg den til at fortælle om de ting jeg oplever i min hverdag.
Indtil videre har jeg primært brugt tiden på at beskrive de mange planer der er for Århus og omegn, og dette vil også fremover være en stor del af indholdet.

Hvis du har kommentarer til sidens indhold, design, funktionalitet, eller har ønsker til samme, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

Ansvar for indhold
Det redaktionelle ansvar er udelukkende mit. De ting jeg beskriver er min fortolkning af virkeligheden, og du bør altid se kildekritisk på de tekster jeg har forfattet. Jeg linker næsten altid til de kilder jeg har brugt, så det er nemt at dobbelttjekke fakta.
På denne side udtaler jeg mig udelukkende på egne veje. Jeg repræsenterer altså hverken min arbejdsgiver, de foreninger jeg er med i, eller de firmaer og institutioner jeg skriver om. Eller nogen som helst andre for den sags skyld.

Ophavsret
Tekster på denne side er forfattet af mig, medmindre andet tydeligt er indikeret. Tekster må anvendes frit, sålænge de gengives med tydelig kildeangivelse (fuldt navn og link til oprindelig side).
Billeder på siden er ofte taget fra officielle kilder. Jeg henviser altid til billedets kilde med navn og link. Jeg anvender materialet loyalt og indenfor citatretten, men det er ikke altid praktisk muligt at indhente tilladelse for hvert billede. Hvis ejeren af ophavsretten til et billede ønsker dette fjernet efterkommes det naturligvis. Jeg gør opmærksom på at siden ikke genererer nogen indtægt, og at anvendelsen derfor falder uden for erhvervsmæssig brug.
Mine egne billeder (byline: makr) kan anvendes frit, sålænge de gengives med tydelig kildeangivelse (fuldt navn og link til oprindelig side).

Bag facaden
Hjemmesiden består af en database med omkring 20 tabeller, et interface til visning af indholdet, samt et interface til opdatering af databasen.
Hjemmesiden er et legeprojekt, så der vil løbende blive tilføjet funktionalitet foran og bag facaden.
Du kan se min todo-liste her.

Hosting
Min hjemmeside hostes hos servage.net
Servage leverer for tiden 360 GB (det stiger jævnligt) for 39 kr pr måned. Dette kan bestilles her.
Hvis du henviser til mig ved oprettelsen, så får du 25 GB ekstra plads.
Jeg får ligeledes 25 GB ekstra plads, og 2 måneders gratis hosting.
Hvis du ønsker dig at benytte dig af det, så klik her.

Vil du bruge mit programmel?
Jeg overvejer for tiden om jeg skal have endnu en bruger på mit hjemmeside-software.
Formålet skulle være at få testet og anvendt systemet lidt mere.
Jeg vil stille systemet til rådighed kvit og frit, du skal dog selv have et domæne der kan bruges.
Hvis du ønsker et andet layout skal du også selv kunne lave dette i HTML/CSS.
Hvis du er interesseret så skriv til mig på web@makr.dk